Brunnen, Bording Diabas

”Brunnen” , Bording Diabas. Som den klaraste vattenspegel speglar den polerade Diabasen livet i vatten(glas)droppen. Det är vad ni möter innanför dörren till Sliperiet. Sedan bara fortsätter det.

Vi tackar alla trevliga besökare och skickar hälsningar vidare till våra utställare om hur mycket alla vackra alster uppskattas.

Vid infobordet kan man läsa mer om våra utställare Ditte Norström & Christer Bording.

Bildspelet visar på mer ur Bordings beundransvärda portfolio.

Vädret inbjuder till utomhusfika, genom fönstret som flankeras av konstävnaderna ser vi besökare som sitter och myser med fika i det ljuvliga vädret.

Fina fyrbenta besökare har avlöst varandra de senaste dagarna, tillsammans med trevliga mattar & hussar.

Kul också med återkommande besökare som tar med nya vänner till Sliperiet.

Här en annan fyrbent besökare som tagit med husse ända från Sigtuna 🙂

Per & Göran kämpar vidare med slussen.

Badande ungdomar har börjat komma med solen & värmen. Minuten efter bilden togs hade dessa båda plumsat i vattnet. Av ljuden att döma när de landade var det ingen tryckande värme.

Härligt också när naturen bjuder både grönt och skira vårblomster att dekorera med.

I silversmedjan / målarateljén experimenterar Elin med ett motiv hon byggt upp med spackel och målar med akryl. SÅ cool! Man känner sig lite iakttagen av detdär ögat!

Några av de senaste dagarnas besökare har varit nyfikna på huggandet, så jag & Mats har visat lite & låtit dem testa. De flesta märker snabbt hur kul det är!

I morgon skall vi fortsätta ha kul, då hugger vi vidare! Ha det fint, tack alla härliga besökare & varmt välkomna alla, både nya & återkommande!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Brunnen, Bording Diabas