Tillbakablick

Igår fick vi frågan om vi hade bilder från hur det såg ut när vi började renovera. Det är något vi måste ordna fram. Bilderna finns, men inte framme i tryck. Men här kan vi bjuda på en bild från när vi höll på att fixa till köket.

image2

Här har vi rivit ut till där det blev toaletter.

image1 6

Och här ser vi lite av hallen när vi höll på att tömma den.

IMG_6730 2

När vi är inne på historiska tillbakablickar har vi även fått ett fint foto från Lars Inge Nilsson. Gylsbodaskylten som här sitter på stationen sitter nu på grillplatsen centralt här i byn. Visst blir man nyfiken, vilka är människorna på bilden? Har vi någon som kan berätta mer? Stort tack för bilden!!

007143

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tillbakablick