Vackra blommor & Nässelfrossaplaner

Igår kväll kom Anette & Per, härligt med ett trevligt avbrott i arbetet och kolla så vackert smyckat det blev. Ljuvliga nejlikor, brudslöja och jättetulpaner med cornell är något av vad som nu pryder Sliperiet. Redan utanför dörren möts man av en av Anettes  vackra kreationer.

Av någon anledning blir alla bilderna lite suddiga, inte nog med att datorn strular, nu skall telefonen med sin kamera också krångla. Ber om ursäkt för dålig bildkvalité.

Idag har föreningen Nässelfrossan haft sin Kick off hos oss. Mycket trevligt, vi tackar för att ni valde att ha den hos oss. Möte, diskussioner, filmvisning och föredrag om bildningens vägar (årets Nässelfrossatema) var något av dagens innehåll. Britt Håkansson, dotter till Verner Eriksson i Gylsboda höll ett intressant föredrag i ämnet. Så roligt att så många kom, glädjande med alla fina kommentarer om lokalen & allt, tack!!

Nu skall vi klura på vad vi skall fylla Nässelfrossaveckan med i Sliperiet. För det är klart att vi vill vara med! Nässelfrossan är verkligen ett gott exempel på ett lyckat projekt, imponerande!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer