Magiskt vacker besökare!

Igår hade vi en alldeles magiskt vacker besökare vid Sliperiet. Nu har han tassat iväg & är förmodligen långt härifrån vid det här laget. Men oj vilken upplevelse att få se detta ståtliga vilda djur på så nära håll. Bättre present kunde jag inte få <3 Han traskade längst med hela Sliperiet & vid sista fönstret stannade han & tittade rakt in på mig innan han vände & tassade in i skogen. Mats var också med så han fick också se honom. Vi var helt tagna!

Idag fortsätter jag med förberedelser för morgondagens Kick Off som Nässelfrossan skall ha i Sliperiet.

Johnny & Mats fixar med att ställa in projektorn mm.

Ikväll skall Max skotta så allt är klappat & klart när sällskapet kommer i morgon bitti.

Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

4 kommentarer