Tack Sparbanken Skåne & Egons rör!

Hoppas ni haft underbara juldagar. Vi gläder oss verkligen åt att vårt budskap nått ut, att man alltid är välkommen till Sliperiet, även om det är ”stängt”.  Ring så öppnar vi!! Det funkar nästan alltid i alla fall, om jag inte råkar vara på vift- men det är sällsynt. När telefonen ringde på juldagen & rösten i luren ursäktar sig för att de ”stör på juldagen” blir jag bara jätteglad! Ni stör ju inte, det är ju detta vi vill!! Kom, kom & besök oss! När det dessutom visade sig att resenärerna bl a var geologistuderande och keramiker/skulptör studenter var det ju extra roligt att få visa upp mineralsamlingen, blivande keramikverkstaden & konst- och hantverk som vi har kvar efter julevenemanget. SÅ kul, vi hoppas de trevligs besökarna kommer tillbaka med hela klasserna!!

48428710_845220745821499_2531417337299468288_nIdag är det vardag dag igen. Att det inte blev något inlägg igår beror på att jag var ganska justerad efter en kraschlandning på en isfläck. Idag är jag i alla fall på benen igen & våra fantastiska VVS´are från Egons Rör är på plats i Sliperiet. Nu får vi vattenfiltret installerat. SÅ bra!! Det är mycket järn i vattnet, men nu skall filtret ta hand om det. Tack vare Sparbanken Skånes generösa bidrag som vi berättat om tidigare kan vi installera vattenfiltret och tack vare förmodligen världens bästa VVS´are blir det gjort innan nyår, trots att de har massor med andra jobb som skall hinnas med. Tack, tack, tack!! Det är ju superviktigt att vi får bra vatten till kök osv.

8313_cmyk_c_pos_2.jpg

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer

  • Nenne

    Trevligt inlägg som vanligt Pia! Visst är det viktigt att ha en bra bankkontakt samt yrkeskunniga seriösa hantverkare i

    • gylsbodapiagmailcom

      Tack snälla! Absolut, de är guld värda våra fantastiska hantverkare & Sparbanken Skåne är till stor hjälp som bidragsgivare <3