Diabastvål, samverkansmöten och förbättrad kortläsare.

”Dejlig er jorden” gör handgjorda produkter till hudvård av vilda handplockade örter och oljor av bästa kvalitet. Här ser ni första omgången tvål som innehåller Diabasmjöl!! Nu skall tvålen mogna några veckor, innan den packas och ”etiketteras?” (heter det så? ”får sin etikett”..). Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda dem till försäljning i Sliperiet, blir inte detta årets julklapp så säg?!

Mycket intressant och givande möte med Milvus Artistic Research Center med planer för kommande samverkansprojekt. En liten paus i mötet när trevliga besökare från Danmark kom förbi för att titta runt.

Senare kom dessa härliga tjejer från Tyskland på besök. De hjälper till bl a med presentationsarbete för sociala media kring bastuprojektet. Det tackar vi för!

Och till alla våra utländska besökare som saknar Swish: nu skall vi ÄNTLIGEN kunna ta emot betalning med era betalkort. Betalstationen vi haft från Verifone som bara krånglat är nu utbytt. Vi önskar alla en trevlig helg <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Diabastvål, samverkansmöten och förbättrad kortläsare.