Svetsmaskin bortskänkes

Ska vi inte ta och rymma ut plåtdelen & organisera upp sakerna där, tyckte Göran. Lysande, tyckte vi. Göran, Mefleh & Mats har gjort ett stort jobb med det idag. IMG_1866IMG_1867Rallen (vagnen som står på rälsen) skall vi också göra iordning.IMG_1871Efterhand som det kommer önskemål från kunder försöker vi lösa det. Jag fick tag i ett helt gäng med champagneglas med hjälp av syrran, så nu är vi redo för partaj. IMG_1872När besökare mailar efter besök hos oss med fina ord känns det innerligt varmt i hjärtat, så roligt att höra att ni uppskattar lokalen, konceptet, mottagandet & allt.

Vi har lite saker som inte riktigt får plats när vi håller på att iordningställa. Det skulle kännas bättre om de kom till nytta än att vi bara kastar bort dem. Så, finns det någon som behöver en stor svetsmaskin, eller någon av sakerna till att blanda bruk & köra ut flytspackel? Det behöver hämtas snarast, så vi kan röja vidare. Tack! Svetsen skänker vi bort. Resten önskar föreningen få in något för, så ge ett förslag så kommer vi säkert överens. Tack!

IMG_1875

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Svetsmaskin bortskänkes