Mineral- och fossilsamling av stora mått!

Göran har målat nya väggen & idag satte han upp dörrfoder. Vilken förvandling!! Från trasig, rostig gammal port till en snygg & prydlig & framför allt isolerad vägg.

Idag var det dags. Samlarna kom för att börja ställa iordning den stora samlingen mineraler & fossiler. Imponerande vilken koll de har på alla lådorna som packas upp och  mineralerna läggs på plats. Någon dags arbete till är det med samlingen men sen vet ni vart ni skall åka för en helt makalös upplevelse, en mycket fascinerande och helt unik samling!! Idag har vi hjälpts åt att bära, rengöra & montera. Pierre, Göran, Mats & jag har hjälpt till, men det är samlarna Frodig & Nexe som har koll & ställer iordning med alla mineraler & fossiler i rätt skåp.

Detta är stort!!

45506218_1918327551806736_8886748563371982848_n

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mineral- och fossilsamling av stora mått!