Trevliga besökare och musikkvällsförberedelser. Missa inte, fred 26 maj kl 19.00

Tackar Montesoriklassen som besökte oss, Så roligt när skolklasser kommer för att se lite av vad vi har för oss.

Tyvärr missade jag denna klassen när jag var på sjukhuset, men Mats ryckte in och han berättade att det var ett härligt gäng med fina barn. Vi hoppas de kommer tillbaka och då skall jag hålla mig på plats.

Många trevliga besökare har kommit förbi, här är det danska turister på besök.

Vi har knåpat på tak till scenen , sedan skall den lövas och snyggas till så den är redo för fredagens stora event.

Vi ses väl?!

Hur fantastiskt var inte detta?! En besökare från Småland som varit hos oss några gånger ville hjälpa till och stötta oss. TACK Susanne Bengtsson!! Susanne arbetar med kök och kan dethär med innehållsförteckning, markerade allergener och godkänt kök. Tack <3

Avslutar kvällen med att Bodo som arbetar med den Japanska Trädgården kom med 3 kg vit sparris, Nicole gjorde godaste Hollandaisesåsen och det räckte långt i att bli bästa vän med Lexi, som fick provsmaka.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Trevliga besökare och musikkvällsförberedelser. Missa inte, fred 26 maj kl 19.00