Rättelse, Sparbanken Skåne- tack!

Idag har Bygger TD bl a byggt upp den lilla väggen in till köket. Här är det Leo in action.

IMG_1202Nu skall köket börja ta form! Pia & Mats har varit iväg med en leverans åt föreningen & passade då på att handla kranar osv, i morgon bär vi in vaskarna mm. Det blir en kort rapport idag, en rejäl hög med pappersarbete pockar på uppmärksamheten.

En rättelse:

Vi blev uppmärksammade på att vi inte hade korrekt hänvisning till Sparbanken Skåne som är med och stöttar projektet. Nu finns länken till:

Sparbanken Skåne under samarbetspartners.

Eftersom alla affischerna om invigningen redan är ute kan vi tyvärr inte rätta där, men vi informerar här att den korrekta hänvisningen som skall användas är Sparbanken Skåne och inte som där nu står (Sparbanksstiftelsen). Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Rättelse, Sparbanken Skåne- tack!