Kom i tid till musikkvällen! 26 Maj kl 19 drar artisterna igång. Titta in på Elin Karlssons utställning innan vi sjunger upp oss!

Ett av Elins alster som många står länge och beundrar. Det tar ofta en stund att se fiskarna.

Det finns också fotoprints på några av Elins motiv.

Vädret lovar en vacker kväll på fredag, så vi flyttar ut scenen, den är under uppbyggnad.

Vi bakar och fyller frysarna och vi kommer att hämta lokalproducerad korv från Ängaholma Gård. Den som vill får naturligtvis gärna ha med egen picnickorg.

Redo att ta emot veckans alla bokade (och spontana) besök. Ser ni hyllorna längst ner på väggen? De är just tömda för att kunna monteras ner.

Vi tackar alla trevliga besökare som varit här under veckan & helgen. Tack också för överseende med flyttröran när vi flyttar ut scenen och skall plocka ner de väggfasta hyllorna för att göra plats för filmduken.

Många tycker det är roligt att ta en titt ute för att se hur arbetet med att bearbeta Diabas går till.

Ikväll reflekterade skulpturen ”Reflexion” ordentligt ner i vattnet i gamla Diabasbrottet. Här syns reflexen tydligare än själva skulpturen.

Speglarna i den nya skulpturgruppen som vi är väldigt glada att Siri Bahlenberg berikat skulpturrundan med reflekterar också den strålande solen som lyser över oss.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kom i tid till musikkvällen! 26 Maj kl 19 drar artisterna igång. Titta in på Elin Karlssons utställning innan vi sjunger upp oss!