Ny skulpturgrupp på slingan, full rulle med besökare och allsångsrep som lovar succé!!

Nu händer här så mycket på en gång så det är knappt vi hinner med att uppdatera & berätta om allt! Men dethär måste vi i alla fall få med. Konstnär Siri Bahlenberg finns nu representerad på skulpturrundan. Hennes skulpturgrupp speglar omgivningen och förändras med ljuset och med årstidernas speglingar. Den passar helt underbart in i miljön. Vi är så glada och tacksamma att Siri generöst låter skulpturerna stå och pryda rundan.

Installation av skulpturgruppen. Visst blev det vackert! Perfekt placering.

Fullt upp med trevliga och intresserade besökare om dagarna.

Elins tavlor och övrig konst och konsthantverk som visas hos oss får mycket uppskattning.

Och nu skall ni få höra. Jag fick vara med & tjuvlyssna ikväll när det repades inför musikkvällen med allsång. Jag var redan innan helt säker på att det skulle bli toppen. Men alltså SÅHÄR bra??! Vad ÄR det för artister han samlat ihop, dendär Blomqvisten?! Och med en sådan medryckande och smittande sång- och spelglädje, det är HELT omöjligt att stå stilla. Jag är helt upprymd, det skall bli så fantastiskt roligt när ni alla får komma till Gylsboda och bjudas på en kväll utöver det vanliga. Skickliga musiker och ljuvaste skönsången. AMAZING!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ny skulpturgrupp på slingan, full rulle med besökare och allsångsrep som lovar succé!!