Kreativ dag

Bardisken har fått en ansiktslyftning idag. Pierre har höjt den & lagt på en ny träskiva som så småningom kommer att kompletteras med sten. En heroisk insats med storrengöring där det behövdes som mest i köksavdelningen stod Pierre för idag också.

Bygger TD´s Stoffe har satt stöttor till de sista innerfönstren

och jag har målat dem så allt är klappat & klart när fönstren kommer i nästa vecka.

Lite stommar till vad som skall bli juldekorationer har jag börjat på också.

46803938_258952531466454_7425164380725051392_n

Tack också till alla som kommer & besöker oss. Vi hoppas att många kommer tillbaka när vi kommit lite mer i ordning och till Event i Advent.  Nu önskar vi trevlig helg, själva skall vi fortsätta vara kreativa i Sliperiet i helgen 😉

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!