Hur summerar vi dethär?! Kort och gott: SUCCE!!

Niclas Blomqvist, Linda Thureson, Philip Lindstrand och Jesper Pettersson heter artisterna som bjöd på en hejdundrande musikfest. Underbart! Jag kan inte dela filmklipp här, men hoppas ni får en känsla av vilket ös här var. För er som följer oss på instagram (sliperiet.gylsboda heter vi där) la vi ut lite klipp under kvällen.

Vi hade ju då lyckan att också få njuta av rep och soundcheck under dagen på den musikkvällen till ära lövade scenen, så vi hade musik under arbetet hela dagen. Vi känner oss så priviligierade och bortskämda!

Erik och Joel från Vesper som bjöd på heldagskonsert vid Elins vernissage följde med Elin idag också och ryckte in vid korvgrillen. Vi kan inte nog berömma dessa ungdomar <3

Här har vi Elin också, som alltid en klippa i serveringen. Det blev ett dreamteam för kvällen, med Erik, Joel, Elin, Mats, Andrew, Martin, Ann, Per, Ulla & jag. Krister som skulle iväg på kvällen hjälpte till under dagen, Ella kom på kvällen efter jobb, ja tusen tack alla, alla fantastiska för att ni alltid ställer upp! TACK <3

En härlig syn med alla glada besökare som gungade med, klappade och sjöng. Niclas peppade alla till att våga hänga med i sången. Så mycket härlig sprudlande energi och glädje. Jättetack till alla som kom och gjorde kvällen!!

Stjärnorna på scenen lyste ännu klarare när det började skymma. Det blev lite kyligare i luften men tempen steg när de rev igång rock n´roll så alla höll värmen. Magi!! Vi hoppas och tror att det var startskottet för en ny tradition. Jättetack fantastiska artisterna- på återséende!

När lugnet åter lagt sig lyste marschallerna fortfarande stämningsfullt i den japanska trädgården.

Härliga gäng med besökare avlöser varandra och fyller dagarna hos oss. Några önskar guidning, några bokar fika, andra tar med fika själva. Allt efter besökarnas önskemål. Här är det de trevliga medlemmarna i SPF Araslöv som packar upp fikakorgarna.

Idag vaknade vi med glädjerus kvar från gårdagskvällen. Dagen rivstartade när bron från FTC Konstruktion anlände.

Mot alla odds funkade installationen, de förberedda borrhålen passade (Mats & jag var allt annat än säkra på att vi mätt rätt..)

Men se, där ligger den, gul och grann! Nu skall vi bara såga ek till gångbanan, sen skall ni kunna gå ut och njuta av utsikten. Sen skall det ju då också bli en bastu där ute.

Genom grönskan kan den skymtas, the yellow bridge. Lite som en installation i sig själv.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Hur summerar vi dethär?! Kort och gott: SUCCE!!