Ung talang till Gylsboda

Nu är den på plats. Dörren som Ekstrands donerat till oss. Nu skall det panelas & snyggas till runt om den också, så den verkligen kommer till sin rätt.
54519945_2108974229178621_2888940632745705472_n.jpg
Vi planerar för påsken. Jag tror mina knashönor får följa med till Sliperiet & hälsa på alla besökare.

Jag håller på att göra lite nya smycken också till påskutställningen. En liten tjuvkik kan jag bjuda på:
54201343_225514954970302_7985322880281870336_n
Påminner om att just nu håller vi på att jobba med bl a att renovera silversmedjan & keramikverkstaden, så vi har inga fasta öppettider i Sliperiet. Det händer att vi inte är på plats, så ring innan för att vara säkra. För det mesta går det bra, men nu har jag varit på vift några dagar & vid sådana tillfällen kan det tyvärr hända att vi inte kan lösa det på studs.
Har ni följt tävlingen Talang på TV´n? I fredags var det final. Unga talangen Eva Jumatate hamnade bland topp tre i finalen. Hon stack ut med en gång när tävlingen började & skickades direkt till final. Hon sjunger alldeles fantastiskt. Just nu kan man höra henne på Malmö Opera i huvudrollen på musikalen Matilda. Allt detta och bara 11 år gammal. En riktigt stjärna som vi kommer att se och höra mycket av framöver. Var kan ni då få möjlighet att lyssna på denna fantastiska Talang, om inte i Gylsboda. Gylsboda Festival är konst, hantverk, unik miljö och inte minst musik. Declan O Connell kommer att underhålla i skogscafét på eftermiddagen festivaldagen, den 3 augusti. Och vid halv fem planerar vi för konsert med Eva Jumatate vid Sliperiet Gylsboda. Missa inte detta!
Men.. först skall vi fira påsk med en härlig utställning i Sliperiet.
påskgylsboda.jpg
 
 
 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ung talang till Gylsboda