Vernissage den 10:onde och barnteater på påskafton i Sliperiet- och i påsk är det även utställning i Byagården i Ubbaboda:

”Våren är här och hur kunde den bättre firas än med en fantastisk vernissage med konstnär Sven-Ingvar Johansson?! Sven-Ingvar har en gedigen lista av utbildningar, utnämningar och offentliga utsmyckningar. Han finns representerad på flera museer och har haft många separatutställningar på gallerier över landet. Nu kommer han till Sliperiet Gylsboda och visar både måleri, teckning och skulptur. Med motorsåg och stämjärn ger Sven-Ingvar liv till skulpturer i trä. 
Kom och fira våren med denna sprakande vackra vernissage, vi dukar upp med hembakat i serveringen och kaffet kommer att puttra hela dagen.”

”Välkomna till en sagoteater på Sliperiet. 
Starta påskafton med en rolig stund för barnen. Ta med era barn, eller kom med barnbarnen. Fri entré. Lördag den 16 april kl. 11.00.
Kom och lyssna på när Mormor KrutRut berättar om den dagen hon träffade kossan Margit för första gången. En sagoteater inspirerad av Karin Linderoths bok ”Mormor KrutRut får besök”. Framförd av Camilla Petersson, Sagomagi.”

Idag har vi haft besök av Camilla på Sagomagi. Vi är superglada att hon vill komma och bjuda på teater hos oss. Karin Linderoths fina barnböcker har inspirerat till denna första föreställning. Första säger vi, för det kommer inte att bli den sista. Vi hoppas se mycket med av Sagomagi här framöver! Samtidigt som teatern visas här kommer Karin att ha utställning i byagården i Ubbaboda. Så när man njutit av teater och av Sven Ingvars utställning hos oss passar det bra att fortsätta till Ubbaboda för mera konst och där kan man också få tag i Karins böcker.

Vi tackar alla härliga besökare som sett den nuvarande utställningen i Sliperiet. I morgon plockas den ner för att ställa iordning till helgens vernissage.

Lite påskkänsla börjar vi få in, även om våren bjuder på blötsnö & kyla.

Utomhusarbetet bjuder på vaknade fingrar, men oj så roligt att jobba vidare med designen ”Gylsboda”- med globerna MickeJohans Konstglas gjort med Diabasberg inuti och som skall kombineras med Diabassocklar där det skall in belysning underifrån.

Kul med alla trevliga besökare som trotsar kalla vindar och hänger med på guideturer i vackra Gylsboda. Vi har mycket att vara tacksamma för!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vernissage den 10:onde och barnteater på påskafton i Sliperiet- och i påsk är det även utställning i Byagården i Ubbaboda: