Underbart liv i utställningshallen igen, missa inte söndagens vernissage, SÅ vackra alster!!

Ja men ni ser ju, ni bara måste ju komma på söndag! Dethär vill man ju inte missa!

Det blev så tomt & trist när Marianne & Anders hämtade sina fantastiska alster från utställningen.

Idag kom Sven-Ingvar och gav utställningshallen liv igen. Helt underbart!

”Resenärerna” fick en perrong att stå på. Kan ni tänka att dessa skulpturer är gjorda nästan bara med motorsåg?! Så mycket personligheter i var & en av dem.

I vassen lurar inte bara en utan hela tre gammelgäddor!

Det blev verkligen liv i hallen med alla individer och med de fantastiska målningarna. Välkomna på söndag, kl 11-16 för att se dem live! Då träffar ni också konstnären själv här.

Morgonen startade Mats & jag med att elda ris & snygga till bakom den framväxande japanska trädgården. Inget kul väder, men bra för att elda ris- ganska så riskfritt i ösregnet.

På tal om att elda.. Har testat att sota purjolök. I ugnen. Var rädd att brandlarmet skulle dra igång, men det gick bra. Svart och knastertorr blev den. Varför nu detta då? Jo, tänkte att i Sliperiet måste vi kunna servera svart salt ”Diabassalt”..

Blev helt ok, mixade ner purjon till purjolöksaska tillsammans med salt & vips så har vi svart salt. Kanske testar vi det på någon variant av macka i serveringen på söndag.

Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Underbart liv i utställningshallen igen, missa inte söndagens vernissage, SÅ vackra alster!!