Tre event på en vecka, häng med! Vi börjar med en hejdundrande vernissage i morgon, följer upp med målarevent för skollovslediga barn & ungdomar på onsdag och så blir det sagoteater på påskafton. Hur skall vi hinna med Blåkulla mitt i allt detta?!

Ja nu äntligen skall ni också få se mer av den fantastiska utställningen med Sven-Ingvar Johansson. Gammelgäddorna som lurar i vassen, resenärerna som står på perrongen vid järnvägsspåret & väntar och alla fantastiska målningar på väggarna.

En liten söt vas till påskliljorna behövdes till ett av borden. Den perfekta vasen hittade jag på LGIF´s loppis när jag lämnade in affischen om vernissagen.

Lite påskkänsla får vi tjuvstarta med.

Vi har stylat om med lite fler runda bord för fikasugna vernissagebesökare. Vi frestar med goda mackor & smarriga hembakade kakor .

Vad var det då för tre event som radar upp sig framför oss?

Jo, se här:

Denhär har ni ju koll på nu, morgondagens vernissage.

På onsdag blir det prova på måla akryl för skollovslediga barn, men Elin som instruktör. Hon har gjort det förut & hon gör det bra!!

Och så blir det då sagoteater på påskafton. Vi täcker in alla åldrar under veckan, SÅ kul! Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tre event på en vecka, häng med! Vi börjar med en hejdundrande vernissage i morgon, följer upp med målarevent för skollovslediga barn & ungdomar på onsdag och så blir det sagoteater på påskafton. Hur skall vi hinna med Blåkulla mitt i allt detta?!