Hårda bud!!

I paketet gömde sig en bordskiva i samma stil som de som är på fällborden Anette köpt till oss. Nu kom Per med underrede till denna skivan också. Jag och en insexnyckel har pysslat ihop det

och vips här har vi ett perfekt bord till! Tack Anette <3 Nu har hon dessutom en lösning på lut så vi skulle kunna byta ut de där mörka Billy bokhyllorna borta vid väggen så vi kan få till en mera luftig och fri känsla i rummet. Jag skall bara övertyga Mats om att han behöver köra till Lund med släp i vecken för att hämta det hela, det skall säkert gå bra.

50291371_285890542074689_1651433226167648256_n

Tog några bilder på dagens hundrunda, så ni får se hur spektakulärt vi har det här i Gylsboda. Vackert, eller hur?!

Inne i verkstaden som skall bli silversmedja är det fortfarande kallt, alltså kallt på riktigt. Men liiite jobb har det minsann blivit gjort där i kylan när det kom besökare med önskemål om lite justering av en ring.

Sen kom Göran och förberedde för mera ytterbelysning som skall monteras- det är de som ligger på golvet bredvid bänken. SafePartner skyltarna skall också upp så alla bovar ser hur välbevakade vi är numera.

En annan av dagens trevliga besökare berättade om hans farfar som jobbat som smed tillbaka på ångmaskinens tid. Han hade berättat om en springpojke de hade som hjälpte till & som råkade trampa fel & bränna sig på ångan. Så hemskt tänker man, det måste ju blivit ifrån sig av att pojkstackaren brände sig. Men nej, ”vad fan skulle du där & göra” fick han i stället höra & så fick han en lusing så han skulle lära sig att det där skulle han inte göra om. Huvaligen, det var hårda bud!!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Hårda bud!!