Sommaraktiviteter för barn

Vi får mycket frågor angående barnaktivteterna i sommar. Här kommer info om dem igen. Det finns platser kvar.

11/7 och 8/8

Kl 14-16 Skriv med hammare och mejsel. Prova på hur man skrev för tusen år sedan, med runor på sten. Instruktör är runstenshuggare Rudolf Germeroth. Medtag oömma kläder och heltäckande skor. Max 12 deltagare, föranmälan på 0703109162.

 

Efter en förmiddag då det hämtats möbler, rivits lampor diskats glas & porslin osv tog vi middag i det vackra vädret. Vi invigde Sigrids vackra soppterrin, fast vi använde den till salladen.IMG_2101Till eftermiddagskaffet fick vi trevligt besök från Tyskland. Johannes & Brunhild som stöttat föreningen med div utrustning kom på besök.IMG_2105IMG_2106Sen fortsatte Mohammad putsa väggen, Mats kalkar i andra verkstadsutrymmet & Göran rensar taket från lampor & sladdar. IMG_2107Rudolf & Mats hämtade den här skönheten hos Michael & Charles från USA, men skåpet hade de nu i Möcklehult. De donerar möbeln till oss i Sliperiet. Det tackar vi för!!IMG_2113Äntligen kan vi börja få lite ordning i köket, där allt porslin & glas stått framme på borden såhär:IMG_2095En stor laddning tallrikar har vi också haft undanstoppade i ett annat utrymme i Sliperiet & nu kom det en laddning nya fräscha glas som allt nu är nydiskat och instoppat i nya skåpet. Det rymdes mycket i det, perfekt!!IMG_2111Rudolf hade med sig snyggaste torkstället till diskhandukarna. Nytillverkat av honom själv. IMG_2112

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sommaraktiviteter för barn