Nässelfrossa

Kulturveckan Nässelfrossa pågår för fullt. Eva Martinsons utställning Korallrev hänger kvar i Sliperiet över Nässelfrossan, gör gärna ett besök!

IMG_1454

IMG_2124I verkstadsutrymmena går det framåt. Här är det Mats som kalkarIMG_2118och i andra utrymmet putsar Mohammad & lagar där det var hål i väggen. IMG_2119När vi har proffs på plats får vi passa på att diskutera & spåna om upplägget framöver i Sliperiet. Vi har ventilerat tankar kring verksamheten och Johannes har mycket intressant erfarenhet att ta del av. IMG_2123Tack alla trevliga besökare, det är verkligen roligt att så många hittar ut till oss! Och vi tar till oss alla önskemål om skyltning från Lönsboda & försöker lösa detta.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nässelfrossa