Nu spelar vi!

Väldigt fina ord fick vi höra från en av dagens besökare. Hon hade varit på besök med ett sällskap när vi just börjat på vårt projekt kring Sliperiet. Hon berättade att hon varit lite skeptisk till om det verkligen var möjligt att renovera upp den gamla tegelbyggnaden. Så det var riktigt roligt att höra så fascinerad hon blev av förvandlingen <3

Ute har förvandlingen till boulebana också nästan blivit klar.

Boulebanan nästan klar, Anette & Per beundrar sitt verk & ikväll har vi provkört. SÅ roligt!! Och banan blev SÅ fin!! Jag skulle gissa att det är den snyggaste ever! De större stenarna la Mats som en liten sittplats för åskådare.

Jag har bakat till morgondagens gäster. Det får bli ett kort inlägg, ögonen vill falla ihop. Natti, natti!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nu spelar vi!