”När man ser det litegrann såhär från ovan..”

Idag kom det vackra bilder från Tommy Jönsson, med en hälsning att vi får visa dessa vyer från hans flygtur på gåsaryggen över vackra Gylsboda. Stort tack för de fina bilderna. Härliga vyer från ovan, SÅ häftigt!!

En till på Sliperiet från ovan.

Vi har haft arkitekt Hans Gösta Hansson hos oss idag för att diskutera nästa steg i renoveringen och utvecklingen av byggnaderna. Han kom med helt nya infallsvinklar och tankar som vi tar med oss i planeringen.

Det vattenfyllda gamla brottet på ett sätt som vi inte är vana att se det. Transformatorn syns också. Coolt!!

Vi närmas oss nästa vernissage i Sliperiet. Här ett exempel till på alster av Marianne Larsson.

Och här ett av Anders Nilsson.

Gunnar Eriksson kom och lämnade bild som han hjälpt oss ta fram för att kunna rama in & hänga upp vid Bordings hyllor tillsammans med en presentation av honom. Vi förbereder också för utställningen som skall sättas i Vetlanda på torsdag.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”När man ser det litegrann såhär från ovan..”