Förbättringar på gång, både ute och inne.

Här går det framåt. Snart har vi en enhetlig vägg, Martin & Ford har snickrat & nu är det Martin som målar.

En bild från tidigare, för att visa skillnaden på det lugna intrycket som blir när allt blir enhetligt.

Vi passar också på att tacka alla våra fina besökare för ert överseende med att vi bygger & stökar lite mellan varven, allt för att intrycket för er besökare skall bli allt bättre & bättre. Vi arbetar också med plocka fram underlag för att komma vidare med ombyggnad av uthusen, något som kommer att göra stor förändring inne i stora hallen när det väl händer, eftersom vi kommer att kunna disponera utrymmet mycket bättre för utställningar och evenemang inne också då. Tanken är att göra ett eget mineral/fossilmuseum av ena uthuset, så samlingen får ett eget utrymme. Visioner har vi gott om!

Besök av Bodo, stenkonstnär från Tyskland som kommer att arbeta vidare med den japanska trädgården under våren. Dottern som är målande konstnär visade några av sina vackra målningar. I bakgrunden syns Martin & Ford i arbete. Samtidigt pågick röjning på vinden där både Per, Göran & Mats fixat inför isoleringen. De är lite som jag själv, de är inte så glada för att vara med på bild.

Frenne & grabbarna från Hana entreprenad kom för att leverera ställningar till informationstavlorna. Robusta (och tunga) vackra ställningar i massiv ek. En vid Sliperiet..

… och en uppe vid gamla brottet, den kommer att ersätta den befintliga anslagstavlan som gjort sitt.

Under nästa vecka kommer tavlorna på plats. När de är klara med informationstavlor & allt på plats blir det slutklämmen på LONA projektet. Även bron och trappan på slingan är resultat av det lyckade LONA projektet. Föreningen tackar innerligt till alla inblandade.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Förbättringar på gång, både ute och inne.