Nya skepp, pyssel på vinden & förberedelser för vernissager.

Rudolf Germeroth har levererat två rykande färska skepp idag. Visst är de tjusiga?!

Mats har haft en högt uppsatt position idag. Närmare bestämt på vinden. Där skall förberedas inför nästa vecka, när det skall blåsas upp ett tjockare täcke med lösullsisolering. Lexi tar det hela med ro. Hon har fått åka med när det körts i skytteltrafik till Osby de senaste dagarna, för att hämta saker till vinden, gå på möte ang turismsamverkan och lämna årets första vattenprov, allt med olika tider som inte stämde överens med varandra.

Jag har också varit uppe en vända på vinden & passade då på att ta lite bilder sådär från ovan. George Badawis skulpturer har ni tid på er tom 1 mars att njuta av, då kommer han och hämtar, för att göra plats för nästa utställare som kommer 3 mars för inför vernissage den 5 mars.

Nästa vecka skall det sättas utställning i Vetlanda (som jag trodde skulle bli inställd som den blivit de senaste två åren.. Nu släpptes restriktionerna och då blir det alltså vernissage den 26 feb.. Kanske inte är fullt så förberedd som man kanske känner att man borde varit.. Men det fixar vi, så klart). Då skall vi presentera Diabasen i olika former, tillsammans med bl a måleri och torrnålsgravyrer av konstnärerna Lars Nyberg och Jan-Bertil Andersson på Vetlanda Konsthall.

Vi kommer också att ha med skulpturer av Christer Bording. Några av hans ”Droppen urholkar stenen” skall vi också ha med, de är under tillverkning för fullt nu i regnet. Några droppar med och några utan luftbubbla. Vilken föredrar ni?

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nya skepp, pyssel på vinden & förberedelser för vernissager.