Installation pågår

När det är fullt av bilar på morgonen vet man att det är bra fart i Sliperiet.  Idag har det hänt grejer skall ni tro! Innan vi andra var på plats hade Anette kört ett rejält pass med fönsterputsningen idag också & målaren var igång med målande & spacklande. Sen kom hela gänget rörmokare & snickare & elektriker. Och så Göran & Mats som hämtade toastolar, handfat, bord & stolar, innan Göran tog itu med att måla portarna. Mohammad har murat, Mefleh har rengjort ute på tegelväggen, Pia har målat & rengjort fönsterbågar från cement. Och så fick vi besök av en mycket trevlig journalist, så håll utkik i en tidning nära er inom kort 😉 IMG_0968Värmepumpsinstallation av bästa grabbarna på Egons rör. Helt fantastiska entreprenörer som gör lite mer än vad kunden kan förvänta för att lösa oförutsedda problem som kan uppstå av olika underliga anledningar..IMG_0969TACK för ert tålamod!!IMG_0970

IMG_0973Så har vi våra snickare som inte heller går av för hackor. Magnus har snart klinkat golvet i köket också. Konrad sätter panel & gör snyggt på väggarna. De jobbar på som tusan för att vi skall hinna, de är så himla bra & det blir så himla bra!! Tack!!IMG_0971Snart har vi en toalett på plats. Nästan lite overkligt!IMG_0972Den här snygga skylten fick vi levererad till oss från Espresso Reklambyrå idag. SÅ snygg!! Våra tålmodiga & hjälpsamma snickare satte genast igång & klura på hur vi skall fästa upp den på väggen. IMG_0974

Hoppas ni haft en trevlig Valborgsafton & att det blir en fin 1:a Maj. Kom gärna förbi, vårt förstamajfirande lär bli i Sliperiet 🙂

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Installation pågår