Avlopp, fotohängning och golvstädning

Snart är infiltrationen också klar, Hessbo är nog ganska nöjd med att slippa bråka mer med de stora stenarna som gömmer sig överallt här!IMG_0978Krister, Urban & Mats diskuterar & planerar. Lägg märke till de olivgröna trädetaljerna i bakgrunden, visst blev det snyggt!? Göran har målat & fixat. Idag har han städat golv & donat också. IMG_0980Här syns den stora porten, även den så grön & grann.IMG_0981Pia har fortsatt med att stryka träpanelen. Framåt kvällen när både Mats & Pia var lagom trötta skulle det till lite teamwork för att hänga upp de vackra gamla bilderna som fam Kronqvist låter föreningen visa upp. Vi kan väl säga att fortsättning på dessa samarbetsövningar följer i morgon, det gick sådär idag.. Det är inte alldeles enkelt att få bilderna att hänga rätt!IMG_0982Men det kommer att bli superfint med de svartvita bilderna som svävar utanför de nykalkade väggarna!IMG_0983

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Avlopp, fotohängning och golvstädning