Tunga gardet på utryckning

Idag fick vi kalla in det tunga gardet. Hessbo träffade på stenar som var allt för stora för maskinen som han har med ute hos oss.IMG_0934Vi ringde efter hjälp hos våra vänner på Swimpex som kom på studs & ryckte ut med den stooora maskinen. Med den gick det att rå på de stora stenarna. Jättetack för den utryckningen!! IMG_0952Göran har fortsatt måla portar. Ursnyggt!IMG_0931Hessbo jämnar till & gör snyggt på baksidan.IMG_0935Anette har putsat fönster så noga att dagens besökare undrade om det var några glas i bågarna! Det var bra betyg!! Pia har också fortsatt med att rengöra fönster & stryka panelen med järnvitriol. Om några dagar skall det göra att panelen blir grå.. undras om det funkar?! IMG_0966Mats har kört undan schaktmassor & så har vi varit & plockat ut sanitetsporslin till Sliperiet, som Göran fixat.

Halva köksgolvet är redo för att börja beläggas med klinkers.IMG_0967

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tunga gardet på utryckning