Med många händer blir det mycket gjort!!

Ännu en väldigt produktiv dag i Sliperiet. Jättetack till alla som hjälpt till och till alla som besökt oss idag.

Anette som kom med den fina dekorationen till oss igår:IMG_0892Idag har Anette & Pär hjälpt till med att putsa fönster. Hela raden med höga fönster på utsidan har de putsat idag. Toppen!!IMG_0909

IMG_0912Emma, Max N, Rudolf & Jussi pausar i arbetet. Jussi konstaterar att detta nog är det stenigaste stället han grävt på hittills.. Jo, sten finns här gott om!IMG_0911Fikapaus, fast här har redan några kastat sig över arbetet igen & flera saknas därför på bilden.IMG_0914Rudolf hade med sig så vi hade provsmakning från Max G´s kockande.  SÅ gott!!

Göran snyggar till portarna. Rudolf jobbar med att tillverka & sätta upp upphängningsanordningar till tavlor. IMG_0916Kolla bara så snygga portarna blev!! Och uppe till vänster ser ni upphängningsanordningen, där man med nylonlina kan hänga tavlor helt flexibelt i både höjd- & sidled, utan att göra behöva spika i väggarna.IMG_0924Ser ni, det är glas i det runda fönstret också nu! IMG_0918Mats har kört undan schaktmassorna så Jussi skall komma åt att gräva infiltrationen imorgon. Ännu en gång hjälper Bröderna Björklunds Grus AB oss genom att låna ut maskinen. TACK!!IMG_0917Göran städar golv, undrar om det någonsin varit såhär välstädat förut?!IMG_0906

IMG_0923Pia har städat, putsat fönster & målat panelen med järnvitriol. En spänd väntan för att se hur träet skall förändras på några dagar & få en gråare ton. IMG_0926I morgon fortsätter vi städa, putsa fönster osv. På em skall vi bl a köra & hämta sanitetsporslin. Tänk att nästa vecka skall det kopplas in toalettstolar & handfat, det känns verkligen lyxigt!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Med många händer blir det mycket gjort!!