Svart Knapp av Hiroshi Koyama

Hiroshi Koyamas ”Svart Knapp” kom på plats idag vid entrén till Sliperiet. Vi är så glada att han vill placera den för visning hos oss, visst gör den sig väldigt vackert där den står!!

Upplyst även på mörka kvällen av ytterbelysningen på Sliperiet, här ser vi den läckra baksidan på skulpturen.

Idag har jag representerat Sliperiet vid en intressant workshop på Ifö center. Mycket intressanta diskussioner kring kultur, samverkan och möjligheter. Intressanta människor och vi hittade genast tankar kring att göra spännande saker tillsammans.

Verkligen inspirerande att träffa positiva kreativa människor i kreativ miljö.

Avslutar med att önska trevlig helg & tacka alla trevliga besökare som varit hos oss i veckan. Tyvärr har det varit problem med fibern i veckan, därav bristen på uppdateringar här. Nu hoppas vi att det skall hålla sig stabilare med bredbandet. Så påminner vi om att Magnus Petersson kommer imorgon fm för att plocka ner sin utställning, så nu har ni sista chansen att se hans fantastiska akvarellutställning för denna gången.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Svart Knapp av Hiroshi Koyama