Mera samverkan på gång

Göran har gjort en insats som dammsugarförare idag. Vi städar & snyggar till inför söndagens vernissage och ettårsjubileum. Vi vill ju visa vad som hänt sedan invigningen för ett år sedan på bästa sätt.
Kul med nya trevlig besökare som kommer till oss. Idag har bl a ordf för Älmhults konstförening varit hos oss och vi planerar för kommande samverkan. Vi tittade runt på konsten, pratade om de olika konstnärerna och berättade om vår vision om ett levande kulturcenter.

Efter att ha tittat runt i Siperiet & vid brottet gjorde vi ett besök i Transformatorn också. 59910826_381183649165031_4384599685759762432_n
Nu blir det bak & förberedelser för morgondagens bokade grupp.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mera samverkan på gång