Stommar till anslags/infotavlorna på plats & stort intresse för aktivitet av unga för unga.

Igår levererades insformationsskyltarna som tagits fram i LONA projektet under ledning av Josefine Gustafsson. Tack alla som varit med i arbetet kring skyltarna och tagit fram underlag, fakta och bilder. Visst blev den trevlig!

Samma dag som skyltarna kom var Frenne & gänget från Hana entreprenad här och satte upp stommarna till anslags/informationstavlorna. Rustika, snygga arbeten i ek. En vid gamla brottet och

den andra vid Sliperiet. Där gick vi och kastade suktande blickar på den lilla grävmaskinen, oj en sådan praktisk liten maskin!

Kaffestund efter väl utfört arbete. En härlig dag när trevliga besökare avlöste varandra, samtidigt som det blev mycket gjort.

Ett lunchwebbinarie hanns med, mycket sådana nu för att sätta oss in i olika vägar att komma vidare i utvecklingen av verksamheten. Mycket skrivande i ansökningshandlingar åt olika håll och svårt att hinna med.

Ett möte med Martin & Andrew där de tar bollen & hjälper till med arbetet kring en av ansökningarna.

Nu skall det packas för att sättas utställning & visa Diabas av Christer Bording & Lindberg Diabas i Vetlanda Konsthall. Vi sätter utställningen på torsdag för vernissage lörd 26 feb, så då får vi hålla stängt i Sliperiet när vi är på vift.

På fredag är det sportlovsaktivitet i Sliperiet. Kultur & Fritid i Osby kommun har sportlovsaktiviteter för skollediga barn och i Sliperiet ställer föreningens unga talang, konstnär Elin Karlsson upp som ledare i akrylmålning. Vi är så glada att kunna göra aktiviteter för unga av unga med hjälp av Elin.

Hon är en fena på konst, det har vi verkligen sett prov på.

Aktiviteten är fullbokad!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stommar till anslags/infotavlorna på plats & stort intresse för aktivitet av unga för unga.