Full pott..

Nu har vi fått expertutlåtande ang artbestämning av våra inneboende. I alla fall den här raringen som är en huggormsspindel. Jajamen, där känns det lite som att vi prickade full pott med tanke på vanliga fobier.. BÅDE huggorm & spindel liksom 🙂 IMG_1921 Men bli nu inta avskräckta, de är ofarliga & väldigt blyga så ni kommer inte att möta dem när ni besöker oss.

Idag har vi plockat ut de stora maskinerna som är överblivna i Sliperiet. Här är det Mefleh, Max N, Mats & Mohammad som sliter med att baxa ut blandaren. Nu står allt lastat & redo ute på pall under presenning. IMG_1940IMG_1942Så blev det plats till att flytta ut innerfönstren i plåtdelen. Här har Mohammad, Mats & Mefleh börjat bära ut dem. En av besökarna som skymtar på bilden är riktigt långväga, från Bali! IMG_1943Så var alla fönstren flyttade, bravo! De stod inne i det verkstadsutrymmet som står på tur för där vi skall börja putsa väggarna. Men det är en hel del kvar att rensa ut därifrån först. IMG_1944

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!