Takmålning, vägglagning & stenarbete

I går kväll när vi tagit ut alla bänkarna längst med väggen kunde vi knacka bort den lösa putsen på väggen som var i sämst skick.image1 (3)

Efter dagens vägglagning ser det genast bättre ut. Mohammad har varit & hjälpt till på eftermiddagen. Då går det undan!IMG_2151Och Göran målar tak. Ett tufft pass med taskig arbetsställning.IMG_2148Men färdigt blev det! De sista varven med rollern, sen var hela taket vitt & superfint! Ett ögonblick väl värt att föreviga!IMG_2149Trevligt med trogna besökare som tittar förbi. Intressant att höra minnen från flydda dar, då det var luftverkstad i denna delen.IMG_2150Lite stenjobb får det bli mellan varven också.image1 (2)

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Takmålning, vägglagning & stenarbete