Zaches Pop Up serverar Civilförsvaret middag på Sliperiet

Kolla killen! Zacharias Eek, 15 år från Osby. När 40 pers från civilförsvaret skall gästa oss på Sliperiet Gylsboda fixar han maten. Med känsla och noggrannhet, i allt från val av råvaror till upplägg skall det vara perfektion. Och då skall klädseln vara enhetlig, med tröjor tryckta med snygga loggan för Zaches Pop Up. Här har han tagit hjälp av Kjellsa Reklamstudio för att ta fram egen logga. Så, nu får vi ju se till att snyggtröjorna kommer till användning flera gånger! Planen lades redan ikväll för näst tillfälle, håll ögonen öppna, han kommer tillbaka!

Kajs Wikman Eek och Mathias Wikman Eek in action, grymt teamwork med chefskocken Zacharias.

Mats drog ett varv med lövblåsen och snyggade till området inför kvällen.

Per & jag fixade med dukning & div förberedelser

Civilförsvaret med ordf Niklas Larsson i spetsen samlades först utanför Sliperiet och den unge kocken fick välkomna sina matgäster och berätta om kvällens meny Bookmakertoast med flankstek- (alternativt portabellosvamp för veg alternativ- sååååå gott!!) och tillbehör, efter det en smarrig äppelkaka med vaniljsås.

Med max 8 pers vid varje bord lyckades vi pussla in platser till alla så det fungerade enl rådande restriktioner.

Här har vi ordf i kvällens gästande förening Civilförsvaret, Niklas Larsson, tillsammans med gänget i köket: Per, Zache, Kajsa & Mathias- och så jag då bakom kameran, också iklädd snyggaste tishan. Den bär jag med stolthet, tack för den!!

Med det tackar vi alla de trevlig gästerna och hela härliga gänget i köket. Som sagt, håll koll, det blir mer trevligheter framöver med Zaches Pop Up! Fantastiskt roligt med våra feriearbetare som kommer tillbaka i olika roller. Underbart!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Zaches Pop Up serverar Civilförsvaret middag på Sliperiet