När leveranserna väller in!

En dag full av leveranser. En av leveranserna har vi här. BOKEN!! Boken om Sliperiet, om Gylsboda, historian & om Diabasen. HUR skall vi kunna hålla oss från att visa mer innan boksläppet?! Den 11 sept får ni bläddra i den! Och för den som vill kan man köpa sig ett alldeles eget exemplar. Jag erkänner, jag har tjuvkikat. Det gick ju inte att låta bli när man höll boken i handen. Det är så vackra bilder Joakim Lloyd Raboff har tagit och valt ut till boken. Åh, vilken känsla att bläddra i Sliperiets bok! Men tyvärr, ni får hålla er till det officiella boksläppet. 11 sept kl 12 smäller det- whooop, whoooop.

En hel pall med böcker, så det skall räcka till alla som vill köpa sitt eget ex vid boksläppet 😉

Så var det leverans av tält. De som vi skulle haft till festivalen.. Vi satte upp dem för säkerhets skull, så vi kunde se att det var rätt storlek på tältduken (missödet med fel storlek på tältduk som kom innan festivalen är inte helt löst än..).

Och så kom Frenne med nästa leverans. Virket till bron. Nu skall det bäras virke! Pierre har redan börjat bärandet. Alla som är sugna på att bära, så mottages bärhjälpen tacksamt. Allt virket skall in till norra änden på gamla brottet, där bron skall byggas.

Trevligt besök från Skånes Hemslöjdsförbund, för diskussioner och planering. Mats visar här och berättar för henne om gamla tiders Gylsboda

medan Ulla & jag fixade i köket till eftermiddagens 22 fikagäster.

Ett trevligt sällskap som avnjöt kaffe och hembakat innan vi gav oss ut på en guidad tur.

Rundan avslutade vi vid det gamla brottet i sprakande vacker miljö i ljuvligt sensommarväder. Här läste vi några rader ur Harry Martinsons Nässlorna Blomma som avslutning i just den miljö han beskriver i bokens början.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för När leveranserna väller in!