Vägbeskrivning till Sliperiet Gylsboda

Göran har målat portarna i silversmedjan i samma olivgröna färg som resten av portarna i Sliperiet. Den olivgröna färgen är så fin! Sedan har han kalkat väggar medan Mats fortsatt med att koppla in handfat & vask.

Krister kom med 25 st perfekta stolar, hopfällbara som vi lätt kan plocka fram vid behov. Tack!!
Jag har jobbat med att kontakta tidningar & sprida info om lördagens invigning. Bakat kakor till kaffeserveringen vid invigningen, fortsatt ställa iordning i stora hallen & gjort plats för Bodo som kommer imorgon med sina tavlor.
Så roligt med det stora intresset vi möts av kring mineralsamlingen, med god respons från tidningar med bra spridning och frågor från både när & fjärran om hur man hittar till oss. På Google Maps hittar ni oss om ni söker på ”Sliperiet Gylsboda” Annars: Från väg 15 i Lönsboda svänger ni av där det står ”Gylsboda 4”. Efter ca 3 km svänger ni av igen där det står ”Gylsboda 1”. Efter ca 1 km passerar ni järnvägsövergången, sen följer ni skyltar ”Sliperiet Gylsboda”.  Det är direkt höger efter järnvägen & sedan första vägen till vänster, så ser ni byggnaden. Vi ses på lördag!
 
 
 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • Ingamaj andersson

    Så spännande men vi har fullt ös i Nogersund lördag o söndag okså hoppas vi lyckas få ihop det en dag följer er med spänning lycka till