Konstnärerna anländer

I morse drog Göran igång dammsugaren och Karin kom med vårnyheter. Mats jobbade vidare i silversmedjan & jag plockar ordning i stora hallen.
53340274_810997542626376_2614641880666734592_n
Sen kom konstnär Bodo & hans vänner från Tyskland med sin konst som skall vara med på lördag. Underbara tavlor i keramik, mycket snyggt och passande till invigningen av mineral- och fossilsamlingen. En stor bearbetad sten lastade han också av, som senare kommer att ingå i en vatteninstallation ute. Spännande! Rudolf & Sigrid kom med fina kassar som Sigrid virkat, helt rätt i tiden när vi behöver ersätta användning av plastpåsar. Rudolf monterade knoppar på alla skåpdörrar där det saknades, fina porslinsknoppar som de haft med från Tyskland. En heldag blev det så det hanns med flera fikapauser & middag i trevligt sällskap. Tack allihopa!!


 
Imorgon träffar vi journalister, ställer iordning det sista, laddar upp i köket & gör oss klara för att ta emot alla härliga besökare på lördag. Vi ses då!
 
 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Konstnärerna anländer