Utvecklingsprojekt

Jodå, det blev nybakade frukostfrallor till workshopen i ett utvecklingsprojekt med Tourism i Skåne och Skånes Hembygdsförbund, tillsammans med fyra andra intressanta skånska föreningar. Första halvan av dagen var vi hos oss, då vi fick chansen att visa lite av vad det är vi gör. Kaffe, frallor & spännande diskussioner.

En liten runda hann vi med också, för att visa mer av vackra Gylsboda.

Sedan förflyttade vi oss till Broby där Östra Göinge hembygdsförening stod värd för eftermiddagen där de intressanta diskussionerna fortsatte.

Vi fick en rundvandring i den vackra hembygdsparken och i de fina gamla husen.

Här används den högra flygeln till kaffeservering under sommarsäsongen, när någon aktör vill driva den. Vilken miljö! Så mycket fint här finns i krokarna!

Per tyckte det var dags att steppa upp och införskaffa så vi kan duka med likadana glas, koppar o assietter till våra besökare. Sagt & gjort, nu är det ordning & reda i skåpen!

Tillfälligt har vi satt utställningen till sidorna längst med väggarna, för att göra plats för morgondagens besökare. Med 40 sittande gäster fick vi möblera om för att göra plats. Sen blir det snabb omställning igen till torsdag, då det är 22 gäster som skall ha sittplatser. Se så enhetligt & snyggt med likadana glas & muggar till alla.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Utvecklingsprojekt