Positiv mötesdag

Här står de & blickar ut över det gamla vattenfyllda brottet. Planer & idéer för året som ligger framför oss gläntar vi på. Biolog och friluftskonsult Josefine och jag berättar lite av våra planer för journalist Erik.

Planerna är många, så vi tar lite i taget. Vi vet att det alltid blir bra när Erik skriver, så.. snart i en tidning nära er!

I köket fortsätter vi prova fram och experimentera med lilla surdegen för att få till det perfekta receptet på saftiga brödbullar till sommarens besökare. Så nu får våra besökare och mötesdeltagare fungera som provsmakare.

Bra möten och diskussioner föder bra idéer

och när vi sen skall vara flera får vi ta till digitala möten. En personlig reflektion efter dethär senaste årets begränsningar som har gjort att många möten hålls digitalt är att jag tror det kommer att bli en fortsatt större användning, även när restriktionerna släpper. Det sparar ju faktiskt en hel del resor. Idag satt jag i Gylsboda, Josefine i Loshult, Region Skånes Kulturförvaltnings representanter Orrit i Malmö och Karl Magnus i Lund och vi hade ett väldigt informativt och givande möte. Vi tackar och arbetar vidare, fyllda av energi efter att ha fått höra att man tycker det är något viktigt och bra vi arbetar med och som man ser som viktigt för regionen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Positiv mötesdag