Richard Sseruwagi på Göteborgs filmfestival

Skådespelare, artist & musiker Richard Sseruwagi som ni säkert sett på film och kanske ni var här och såg när han uppträdde med sina vänner hos oss i Sliperiet, kommer förbi och kollar läget när han och Anne är hemma i byn.

30/1 är det filmpremiär på hans nästa film, så nu har vi chans att få se ett bekant ansikte på TV´n igen:

Länk till digital filmfestival: https://goteborgfilmfestival.se/festivalen/?fbclid=IwAR3gOVw0ZJ8tV1axnzWlNiWxsTxeDigHNSqRFjyqfqgoTKL7htQy1HN-OM8 Och länk till filmen: https://m.facebook.com/SuccessfulThawingOfMrMoro/

Vi gratulerar och önskar lycka till!

Idag vaknade vi till ett vackert vintrigt Gylsboda.

Lite skottande för det ju alltid med sig, detdär vita. Men vi tackar MN Entreprenad för hjälp med maskin, så det inte blir så mycket som måste skottas för hand.

Ikväll har vi haft möte om Friluftslivets år. Jag skulle tagit bild på när Martin, Andrew, Josefine, Mats & jag diskuterade över kaffe, bredda smörgåsar och andra nyttigheter, men kom på det alldeles för sent. En bra plan fick vi i alla fall fram.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Richard Sseruwagi på Göteborgs filmfestival