Det definitiva beskedet har kommit.

Nästa utställare förbereder för att få plats för mer tavlor, skärmväggarna på tork efter grundmålning.

Denhär bilden är från ungefär samma plats, 2017. Svärfar och far kom för att titta vad vi höll på med och undrade lite vad vi gett oss in på. De har följt oss och glatt sig med våra framgångar. Förra veckan lämnade svärfar oss hastigt. Vi påminns om att ta vara på stunden, allt kan förändras så snabbt.

Hans lilla hund behövde ett nytt hem och idag träffade hon sina nya adoptivföräldrar, också i Sliperiet. En bra plats med gott om utrymme att träffas när vi skall hålla avstånd. Så fint att se att ömsesidigt tycke uppstod direkt. Tack!

Mycket att ta i, men lite huggande blir det mellan varven ändå. Man måste tycka om sitt jobb med vackraste omgivningen omkring sig. Och så tycker man särskilt mycket om vantarna med elektriska värmeslingor i dessa dagarna.

Stort tack till Åsa som sytt miljövänliga återbrukskaffefilter till oss. Bara att koka dem för rengöring, så kan de användas om & om igen. Tack!

Vi har nu fått definitivt besked, vi beviljas bidraget från Svenskt Friluftsliv till vårt program under Friluftslivets år. Mycket glädjande, så positivt för utvecklingen. Följ med på resan under året!

Ikväll innan midnatt går en annan ansökningsperiod ut, där vi ville hinna få med bl a en ansökan till Gylsboda Festival. Det blev klart i tid, med en timme till godo. Puh.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det definitiva beskedet har kommit.