Trevlig tredje advent!

Vi önskar alla en trevlig tredje advent!

Bilderna vi fick digitalt från Jan Erik Hardebo har nu tagits fram av Tony Aronsson och finns att se på Sliperiet. Stort tack för de fina bilderna!

Nu kan vi visa bilderna när vi berättar om kvinnan som gjordes om till enebuske, eftersom det betydde otur med ”fruntimmer i berget”.. På den övre bilden, strax till vänster om det skarpa blänket som blev när jag fotade av bilden, kan ni ana kvinnan, ute i vänstra kanten. I den nedre bilden har fotografen klippt så kvinnan hamnar nere i vänstra hörnet, och det som är kvar av henne har blurrats ut så det skall se ut som en enebuske. Dessa bilderna har många frågat efter, så roligt att kunna visa dem nu för alla besökare!

Tony hade också med sig bilder på hur de söta vaserna kan användas:

Jättetack till MN Entreprend som gjort ett jättefint jobb med att gräva ner el och återställt snyggt & prydligt.

Jacob från Egons rör kom förbi och fixade med vattenfiltret, det hanns med en snabbfika med entreprenörerna innan de skulle hasta vidare å olika håll.

Karin Linderoths söta julbonad har visat sig vara mycket omtyckt- så klart. Lyckligtvis kom hon och fyllde på med nya, så dagens trevliga besökare har kunnat få med sig en vepa eller tre hem.

Göran & Per har jobbat i smedjan, tänk så roligt det blir när det går att använda den igen! Fast dit har vi en bit kvar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Trevlig tredje advent!