Inget Event i Advent 2020

Nej, det kan ju inte bli något Event i Advent hos oss i år. Det funkar ju lixom inte med 8 personers restriktionerna. Nu får vi först & främst hjälpas åt att få stopp på eländet, så vi förhoppningsvis kan genomföra några av våra planer under 2021 i alla fall. Vi får minnas förra julens lyckade evenemang, blicka framåt och samtidigt göra det bästa av nuet.

Nå ja, det var tillbakablicken på 2019´s Event i Advent det. Men ni vet, ni är hjärtligt välkomna att komma och titta på den fantastiska konstglasutställningen just nu. Och som vi visat i tidigare inlägg finns det mycket annan konst och hantverk hos oss också som passar till julens klappar. Kom & titta, telefonproblemet är löst så nu fungerar ordinarie nr 0703109162 igen.

Och så blickar vi framåt. Idag har vi träffats för att diskutera Friluftslivets år 2021 och vad vi i föreningen skall göra kring det. En diger kalender har vi planerat in.

Noggrann coronaplacering, bara de som redan delar samma bacillusker sitter vid samma bord.

Och jag sitter själv med min klumpfot i högläge.

Måste bara visa en liten 3 åring här i Gylsboda som ju så klart ville fira födelsedagen trots allt. Och ni ser, det funkade ju hur bra som helst. Brandutrustning, paket & en påse chips, så är lyckan gjord. Hurra för Liv i Gylsboda, ett bra exempel på att göra det bästa av nuet!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Inget Event i Advent 2020