Tillfälligt journummer..

Dethär är vad som skulle vara i full gång just nu. Tillverkning av ljuslyktor och annat. Ett ögonblick av ovarsamhet resulterade i en fotskada, så tillverkningen får nog ligga nere idag också, sen får vi baxa fram stolar & grejer så det funkar igen. Kryckorna blir väl använda!

En olycka kommer ju sällan ensam. Idag tvärdog min telefon, den som också används för bokningar och förfrågningar. För er som vill komma och besöka blir det tillfälliga journumret till Mats Näslund: 0728889750. Det går jättebra att komma och besöka, den fantastiska glasutställningen finns kvar året ut.

Passar på att skriva på föreningens årsberättelse när foten skall hållas i högläge. Det är ett annorlunda år vi ser tillbaka på, där covid 19 satt djupa spår i verksamheten. Men mycket positivt har också hänt och mycket har vi anpassat för att kunna hålla liv i verksamheten trots allt.

En av årets stora händelser var utmärkelsen till Årets Hembygdsförening i landet 2020. En dag att minnas! Och en fantastisk utmärkelse som vi verkligen skall ta till oss <3

Inspelningen och medverkan i SVT´s kulturprogram ”Sverige!” är också en höjdpunkt.

Några nya bilder kan jag inte åstadkomma förrän jag fått tag i en ny telefon. Tills dess- ha det fint!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tillfälligt journummer..