Digital visning, del 2

Vi önskar alla medlemmar & följare en riktigt trevlig andra advent.

Nu lyser det lite juleljus hos oss på Sliperiet Gylsboda i år också. Om någon sett mina väldigt atletiska övningar idag (obs ironi) på en lite för låg stege och med en sopborste som förlängning till de lite för korta armarna kan vara lugna, allt gick bra & nu sitter slingan där den skall & lyser upp i mörkret.

Vi tackar dagens trevliga besökare och konstaterar att det nu bara är två kvar av de senaste fem ”Lollipop”skulpturerna som Micke Johans konstglas fyllde på med. En röd och en grön finns kvar.

Dessa båda ljuvliga vaserna som ändrar skepnad beroende på vilken vinkel man ser dem från finns också kvar. Se föregående inlägg för resten av det fantastiska konstglas som finns i utställningen just nu.

För den som är sugen på en målning till jul finns det flera av Raimo Veranens alster att välja bland. Bara säg till om ni är intresserade, så kan vi fotografera och lägga ut fler olika av dem.

Lite keramik av Yvonne Omdal såg ni i föregående inlägg. Här ser ni några fler exempel på hennes kreativa, vackra och användbara alster som finns hos oss. Bilden ger inte helt rättvis åt den gröna glasyren som har härliga kristaller i sig som ger en speciell lyster.

Böcker av Margareta Juhlin visade vi i förra inlägget, vi har även böcker av Pierre Nilsson. Här hittar ni ett brett urval av alla Pierres böcker och magasin.

Målningar av Pierre Nilsson hittar ni också hos oss. Ni hittar en röd tråd genom hans skrivna och målade verk, där allt hänger ihop.

Som tidigare ber vi er, meddela oss så planerar vi in besök så vi håller nere antalet besökare som kommer samtidigt. Tack!

Maila på medlem@sliperietgylsboda.se eller ring på tel 0703109162 för att boka in ert besök. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Digital visning, del 2