Första innerfönstren på plats!

Idag började snickarna med att rensa rälsen & jag kalkade fönstersmygarna & fortsatte sen med att kalka väggarna som fått betongstänk efter golvgjutningen. I ena fönstersmygen som jag kalkade igår hade det slagit igenom något underifrån som gav en gulaktig missfärgning, så där var det till att skrapa ner & börja om från början.

Trästöttorna till innerfönstren före & efter att jag målat dem första rundan:

Grabbarna lägger sista handen vid golvet & Göran har börjat på med att städa golvet. Ni ser så fint det blir!

Så var det dags att montera de första innerfönstren, i köksdelen. Det blev riktigt bra! Och jag fick äran att dra i första skruven till första fönstret när vi väl fått det på plats. De är fantastiska, våra snickare.

På em kom Rudolf & Sigrid med barnbarnen från Tyskland & bjöd på massa hembakade godsaker. Rudolf & Mats passade på att fixa lite med portarna och planera för arbetet med de stora portarna.

Nu hoppas jag bara att jag inte delat med mig så hela gänget blir krassliga. Har försökt hålla ett visst skyddsavstånd idag 🙂

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Första innerfönstren på plats!