Tomtens verkstad. Eller tomtemors.

I Sliperiet liknar det mest tomtens verkstad nu. Eller kanske tomtemors. I köket stökas det runt till morgondagens jullunch med grannarna i brottet & krossen, som ett litet tack för all support under året.

Leveranser packas- och de för tillfället ständiga följeslagarna (kryckorna) är med.

Nå´t gott till kaffet får det ju också bli. Fast det vet i tusan om det blev så bra.. de blev nog väldigt tandläkarvänliga, lixom.

Förberedelse pågår. Det skall nog bli klart tills imorgon, allt som skall till. Det börjar dofta lite jul här! Klurigheten är att få rätt smak när man själv inte är köttätare, men när det handlar om provsmakning kan nog Mats offra sig & hjälpa till. Annars får grabbarna bli försökskaniner imorgon!

Och ni vet, ni som vill komma och se på konstglas är varmt välkomna. Men var snälla & ring innan så vi sprider besöken, så vi inte blir för många på en gång. 0703109162 är numret. Ni som hänger med här på uppdateringarna vet också att här finns mycket annat att lägga under granen, som träkonst, målningar, böcker, Diabas, silver, kort, keramik, handgjorda knivar, handsydda kassar, stickade mössor osv osv. Jag missar säkert något, bäst att ni kommer & tittar själva!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tomtens verkstad. Eller tomtemors.