Jullunch, återblick & gratulationer.

Idag var det dags att fixa jullunch, ett tack för all hjälp & gott samarbete under året. Lite mer utmaning att fixa julbord när båda händerna är upptagna av kryckor, bärandet blir ju genast lite klurigare då. Tacksam att det alltid finns hjälp att få när det kniper. Konstaterade att vi inte kan kalla gänget från brottet för ”Bergagubbar” längre, får bli ”pojkarna i berget” istället. Är det vi som börjar bli gamla?!

Vi coronasäkrade så långt som möjligt, så vi satte upp två ”stationer” för maten. Och olika ställen att sitta på, så de kunde sitta med samma lunchsällskap som de normalt sitter med.

Så ett bord för Scanidanavian Stones, (här är vi inne på dessert med risalamalta, saftsås, kakor & godis)

Och ett bord för Björklunds Grus.

Nu blir det högläge med foten & när jag plockade bland bilderna i datorn slog det mig, bilden från häromdagen när Jacob från Egons rör var här, med köket i bakgrunden

den är ju lite kul, med tanke på att vi har en bild med Jacob & det blivande köket i bakgrunden som har ett par år på nacken. Här har vi rivit ut allt som var i det gamla ”kontoret”, rivit ner väggen & hackat upp golvet.

Kul med små återblickar, men nu blickar vi framåt. I morgon har vi styrelsemöte, planering för 2021.

Så vill vi rikta ett stort grattis- från en hembygdsförening till en annan. Vi gratulerar Loshults Hembygdsförening, som av Osby Kommun utsetts till kulturpristagare i Osby kommun år 2020. Stort grattis från oss!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Jullunch, återblick & gratulationer.