Viktig information

Först några trevliga sällskap på besök i Sliperiet & Transformatorn, sen en mycket positiv träff med mineral- och fossilsamlarna för planering & så ett spännande möte med Klubb Sonya kring framtida samverkansmöjligheter. Tack!!

Såhär fint skrev Johanna på Klubb Sonyas sida, det tackar vi för <3  :

”Vilken fantastisk em vi bjöds på hos Sliperiet i Gylsboda ❤️ Passion för hantverk och konst! Precis som oss är de finansierade av EU och Leader och vi har härliga planer vad gäller samarbete för att ta till vara på kreativitet hos våra unga deltagare? Först ut är en spännande after school aktivitet 6/9 kl.17.00 Då blir det stenristning och introduktion till verksamheten!”

Vår kära Göran har inte legat på latsidan medan vi har haft möten & besökare. Nu får dörrarna sin ansiktslyftning:39213510_2130254563896281_443516589480869888_n

Nu till den viktiga informationen. Vi är lite som Sickan i Jönssonligan. Vi har en plan. Tyvärr medför den att vi får håll stängt för visning ett tag. Planen ser ut som följer:

Vi tömmer hela stora hallen nu i dagarna. Sedan börjar Bygger TD med arbetet att fräsa av ytskiktet på golvet. Formar byggs kring järnvägsrälsen. Sen kommer Egons Rör och lägger golvvärmeslingor över hela golvet i stora hallen & därefter skall det gjutas på ett nytt skikt över det hela. Sedan skall gjutningen torka. Allt detta skall vara klart till den sista september, så den stora samlingen mineral & fossil kan flytta in på det nya fina golvet.

Vi har alltså inga ordinarie öppettider under denna tiden. Dock går det som vanligt att ringa för att boka visningar ute & i Transformatorn. Hoppas ni har överseende med den begränsade tillgängligheten under golvgjutningsarbetet. Tack! Det kommer att bli desto bättre när vi kan öppna igen, med golvvärme, mineralsamling osv. Den som väntar på något gott..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Viktig information